Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Information og rådgivning om misbrug og behandling

 

Information og rådgivning om misbrug og behandling er åben for alle. Gratis og anonym rådgivning.

 

Information og rådgivning om misbrug og behandling er samlet ét sted for alle Behandlingscenter Tjeles centre. Afdelingen er bemandet med dygtige, professionelle og kompetente medarbejdere, der altid har tid til at lytte óg tale med de mennesker, der ringer til os.

 

Information og rådgivning om misbrug og behandling er for alle - misbrugeren, de pårørende, omgangskredsen, arbejdspladsen eller kommunen.

 

Hvis du ringer på Tjele Søgården, kan vi svare på mange spørgsmål. Men da vi først og fremmest tager os af behandling, vil vi som regel henvise til vores information-og rådgivningsafdeling.

 

Ringer du derimod som pårørende til en, der er i behandling på Tjele Søgården, har vi altid tid til at tale med dig om, hvordan det går, hvordan du selv har det og lytte til dine spørgsmål.

 

Information og rådgivning om misbrug og behandling for misbrugeren

Al information og rådgivning om misbrug og behandling er gratis og anonym - vi går ikke til din familie, din arbejdsplads eller myndighederne. Du kan trygt ringe, både hvis du tænker på at gå i behandling, eller hvis du har brug for at tale med en, der ikke er tæt på dig om dit problem med alkohol eller andre stoffer.

 

Vores medarbejdere ved, hvad de taler om, og der er ingen løftede pegefingre.
 

Information og rådgivning om misbrug og behandling for de pårørende

Pårørende eller venner er til enhver tid velkomne til at ringe til information og rådgivning om misbrug og behandling. Vi er gode samtalepartnere, hvis du har brug for at få vendt det store problem, som det er at være tæt på et menneske, der har et misbrug. Vi lytter, samtaler og rådgiver. Det er gratis og anonymt.

 

Information og rådgivning om misbrug og behandling for virksomheden eller kommunen

Mange virksomheder ønsker at tage et socialt ansvar, men er i tvivl om, hvordan det skal håndteres, hvis en medarbejder har et misbrug. Det er noget, de fleste virksomhedsledere eller medarbejdere oplever på arbejdspladsen.

 

Information og rådgivning om misbrug og behandling giver virksomheder reel og sober information og kan også være behjælpelig i forbindelse med den svære samtale, hvor den medarbejder, der har et misbrug, skal konfronteres med dette.

 

Behandlingscenter Tjele har et nært samarbejde med en meget lang række af landets kommuner. Sagsbehandlere, politikere og andre fra både vores samarbejdskommuner og alle andre kommuner er naturligvis ligeså velkomne til at ringe som alle andre.

 

 


Tjele Søgården dækker hele Danmark - Omsorg og udredning - Afrusning