Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Tjele Søgården - stedet og omgivelserne

 

Tjele Søgården - den lille enhed i den smukke natur lige midt i Jylland.

 

Behandlingscenter Tjele Søgården er en lille enhed i en nyrenoveret 3-længet gård i naturskønne omgivelser ved Hærup Sø midt i hjertet af Jylland tæt på Viborg.

 

Centret ligger neden for en gammel hulvej - her er ro og stilhed. Der er en dejlig gammel have, og fra gårdspladsen under det store gamle kastanietræ er der udsigt over søen. Når kræfterne er blevet til det, indbyder mark, eng og krat til kortere eller længere gåture.

 

Tjele Søgården - personalet

Da Tjele Søgården er specialenhed for omsorg og udredning samt afrusning, har vi her i særlig høj grad ansat sundhedsfagligt personale. Der er faste læger, psykiater, sygeplejersker og sygevagter. Det sundhedsfaglige personale arbejder tværfagligt sammen med psykolog og veluddannede alkoholrådgivere.

 

Sammensætningen af personalet giver mulighed for at yde den mest professionelle behandling i både afrusning samt omsorg og udredning.

 

Tjele Søgården - en del af Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele har tidligere haft primærbehandling af alkoholikere og medicinafhængige på Tjele Søgården. Men et længe næret ønske om oprettelse af en specialenhed for omsorg og udredning samt afrusning blev virkeliggjort i efteråret 2009, hvor Tjele Søgården fik sine nuværende funktioner. Centret dækker hele landet og betjener alle Behandlingscenter Tjeles øvrige centre.

 

Behandlingscenter Tjele Søgården råder over en hjertestarter.

 

 


Tjele Søgården dækker hele Danmark - Omsorg og udredning - Afrusning